Εάν δεν έχετε δοκιμάσει ψητή μελιτζάνα πριν τότε αξίζει και με το παραπάνω να δοκιμάσετε. Πρώτα από όλα η γεύση είναι υπέροχη σε συνδιασμό με τη τομάτα και τη παρμεζάνα.

Υλικά

2 μελιτζάνες κομμένες στη μέση

100 γραμμάρια Τοματοπολτό

2oz τυρί παρμεζάνα (60g)

1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

Ρίγανη

Εκτέλεση

Αφαιρούμε το εσωτερικό της μελιτζάνας και στη συνέχεια σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε τη ρίγανη με τον τοματοπολτό και το αλάτι. Τοποθετούμε τις μελιτζάνες στο ταψί και βάζουμε λίγο ελαιόλαδο ενώ στη συνέχεια προσθέτουμε τη σάλτσα. Σειρά έχει η παρμεζάνα και ψήνουμε για 15’ στους 200 βαθμούς. Για μεγαλύτερη απόλαυση προσθέτετε και τοματίνια.