Ψάρι με Λεμονάτη Σάλτσα και Λαχανικά
Οι νέες ετικέτες των Οινοποιείων Μπουτάρη μας προσφέρουν μια εξαιρετική ευκαιρία να απολαύσουμε μερικές από τις καλύτερες ελληνικές ποικιλίες κρασιών. Ανακαλύψτε τη φινετσάτη Μαλαγουζιά, το πολύπλοκο Ασύρτικο και το ζωηρό Βιδιανό, και συνοδέψτε τα με ένα πιάτο που θα αναδείξει ακόμα περισσότερο τα αρώματα και τις γεύσεις τους. Υλικά: 4 φιλέτα λευκού ψαριού (π.χ. τσιπούρα, … Συνεχίστε να διαβάζετε το Ψάρι με Λεμονάτη Σάλτσα και Λαχανικά.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί