Έχεις δοκιμάσει ποτέ cronuts; Αν όχι ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις. Αν ναι, θα εκπλαγείς με το πόσο εύκολα είναι!
Υλικά
1 πακέτο ζύμη για κρουασάν
1 φακελάκι κρέμα βανίλια στιγμής
2 φλιτζάνια ζάχαρη άχνη
1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια
1 κουταλιά της σούπας γάλα
Λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση
Γεμίζουμε την κατσαρόλα με λάδι και ζεσταίνουμε το λάδι. Διπλώνουμε τη ζύμη στη μέση και στη συνέχεια ξανά. Κόβουμε τη ζύμη χρησιμοποιώντας στρογγυλό κουπ πατ και άλλο ένα πιο μικρό για να κάνουμε τρύπα στη μέση. Τηγανίζουμε για 90 δευτερόλεπτα από κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσουν.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη άχνη, τη βανίλια και μια κουταλιά της σούπας γάλα. Προσθέτουμε επιπλέον γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Χωρίζουμε στη μέση το cronut και γεμίζουμε με 2 κουταλιές από τη κρέμα.