Όλα τα αγαπημένα σας υλικά από μια κλασική πίτσα είναι τώρα ανάμεσα σε δύο φέτες ψωμί.

Υλικά

1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο

1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο

2 κουτιά pummaro

¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι

1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη

16 φέτες μοτσαρέλα

1 φλιτζάνι φύλλα βασιλικού

8 φέτες ψωμί

3 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο

Εκτέλεση

Σε μια μικρή κατσαρόλα ζεσταίνουμε λίγο λάδι και σωτάρουμε το σκόρδο για ένα λεπτό. Προσθέτουμε τη σάλτσα τομάτας καθώς και το αλάτι και τη ζάχαρη. Σιγοβράζουμε για 10 λεπτά. Ζεστάνουμε ένα μικρό τηγάνι και παράλληλα φτιάχνουμε τα σάντουιτς. Απλώνουμε τη σάλτσα προσθέτουμε τον βασιλικό και τέλος 4 φέτες μοτσαρέλα. Κλείνουμε το σάντουιτς και απλώνουμε λίγο από το λιωμένο βούτυρο τοποθετώντας το σάντουιτς από εκείνη τη πλευρά. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία και για την άλλη πλευρά. Ενώ τέλος τοποθετούμε το σάντουιτς για λίγα λεπτά στους 250 βαθμούς στον φούρνο.