Δεν σου λεω καν πόσο πολύ θα σου αρέσει αυτή η συνταγή ειδικά αν τη συνοδεύσεις με μπύρα.
250γρ Ribeye μπριζόλα κομμένη σε φέτες
Αλάτι και πιπέρι
1 κουταλιά λάδι
1 κουταλιά της σούπας Worcestershire
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
1 πράσινη πιπεριά, κομμένη σε φέτες
1 κίτρινο κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
100φρ μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
1 ψωμί μπαγκέτα κομμένη στη μέση
¼ φλιτζάνι μαγιονέζα
250γρ τυρί Provolone, σε φέτες
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς και αλατοπιπερώνουμε τη μπριζόλα. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και προσθέτουμε τη μπριζόλα για 2 λεπτά περίπου. Σειρά έχει η Worcestershire που περιχύνουμε το κρέας. Αφαιρούμε από το τηγάνι και προσθέτουμε βούτυρο, πιπεριές, κρεμμύδι και μανιτάρια στο τηγάνι και μαγειρεύουμε για δύο περίπου λεπτά. Απλώνουμε τη μαγιονέζα στα κομμάτια της μπαγκέτας, τις φέτες τυριού, τη μπριζόλα με τα λαχανικά, λίγο τυρί ακόμα και ψήνουμε για 15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.