Δεν υπάρχει τίποτα πιο απολαυστικό απότο να είσαι με την παρέα σου μαζί με ένα μπουκάλι κρασί και να απολαμβάνεις αυτές τις μπρουσκέτες. Θέλεις να μάθεις άμεσα τη συνταγή; Διάβασε παρακάτω:

Υλικά

1 ψημένη μπαγκέτα
1 σκελίδα σκόρδο
1 πακέτο μανιτάρια
1/4 κιλό τυρί Gruyere τριμμένο
1 σούπας λευκό κρασί
λίγο αλάτι
2κσ θυμάρι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Κόβουμε το ψωμί κατά μήκος και στη συνέχεια κόβουμε πάλι στη μέση το οποίο το ψήνουμε πάνω στη σχάρα. Τρίβουμε το σκόρδο και το λιώνουμε πάνω στη κομμένη πλευρά όσο το ψωμί είναι ζεστό.
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια και στη συνέχεια τα κόβουμε σε χοντρά κομμάτια. Σε ένα τηγάνι σωτάρουμε τα μανιτάρια μαζί με το θυμάρι ανακατεύοντας συχνά. Προσθέτουμε το κρασί ανακατεύοντας λίγο ακόμα. Προσθέτουμε τα μανιτάρια πάνω στο ψωμί και πασπαλίζουμε με το πιπέρι και το τυρί. Ψήνουμε μέχρι να λιώσει και απολαμβάνουμε αμέσως!