Τρία μόνο υλικά και τόσο απίστευτη γεύση
Υλικά
16 φτερούγες κοτόπουλου
¾ Φλιτζάνι μπάρμπεκιου σάλτσα
1 φλιτζάνι τριμμένο τσένταρ
Εκτέλεση
Λαδώνουμε καλά ένα ταψί και τοποθετούμε τις φτερούγες, περιχύνουμε με τη σάλτσα μπάρμπεκιου και γυρίζουμε τις φτερούγες ώστε να πάει η σάλτσα και από τις δύο πλευρές. Καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά για δύο ώρες. Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και πασπαλίζουμε με τυρί ψήνοντας για άλλα τέσσερα λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί. Σερβίρουμε με έξτρα σάλτσα μπάρμπεκιου.