Σήμερα το πρωί πίνοντας τον καφέ μου στο γραφείο έφαγα αυτά τα υπέροχα μπισκοτάκια. Φυσικά και έπρεπε να μοιραστώ αυτή τη συνταγή μαζί σας.
Υλικά
1/2 φλιτζάνι βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
1 φλιτζάνι μαύρη ζάχαρη
1/2 φλιτζάνι λευκή ζάχαρη
2 αυγα
1 κουταλιά της σούπας βανίλια
3/4 φλιτζάνι φυστικοβούτυρο
1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 κουταλάκι μαγειρική σόδα
1/2 αλάτι
2 φλιτζάνια νιφάδες βρώμης
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς και σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά το βούτυρο με τη μαύρη και τη λευκή ζάχαρη. Προσθέτουμε τη βανίλια και ένα αυγό κάθε φορά μέχρι το μείγμα να είναι ομοιογενές. Ανακατεύουμε το φυστικοβούτυρο στο μείγμα. Σε ένα ξεχωριστώ μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, τη σόδα, το αλάτι και τη βρώμη. Προσθέτουμε τα υλικά του δεύτερου μπολ στο πρώτο μείγμα και χτυπάμε καλά. Απλώνουμε σε ένα ταψί μια λαδόκολλα και με ένα κουτάλι δημιουργούμε τα μπισκότα. Ψήνουμε στον φούρνο για 18 περίπου λεπτά.