Πιάτο εύκολα και πεντανόστιμο…
Θα χρειαστούμε για 4 άτομα:
4 μοσχαρίσια φιλέτα
2 κρέμες γάλακτος
250 γραμμάρια μανιτάρια
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές τις σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
2 κουταλιές της σούπας λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Αλατωπιπερώνουμε τα φιλέτα και από τις δυο πλευρές και τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με το λάδι. Μόλις αρχίσουν να ροδίζουν χαμηλώνουμε την φωτιά και ανακατεύουμε. Σημαντικό: Γυρνάμε διαρκώς τις πλευρές για να ψηθούν ομοιόμορφα. Μετά από περίπου 5 λεπτά τα βγάζουμε από την φωτιά ωστόσο προσέχουμε μην κρυώσουν.
Στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε τα μανιτάρια και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, αλάτι και πιπέρι. Επίσης μπορούμε να σβήσουμε τα μανιτάρια με κρασί. Για 10 λεπτά και σε χαμηλή φωτιά τα αφήνουμε να σιγοβράσουν και τα ανακατεύουμε διαρκώς για να μην πήξει τελείως η σάλτσα.
Σερβίρουμε σε ένα πιάτο τα φιλέτα και περιχύνουμε την σάλτα από πάνω, γαρνίροντάς τα με μαϊντανό.
Έτοιμα!