Από τις πιο όμορφες μακαρονάδες που έχω δοκιμάσει στη ζωή μου είναι η παρακάτω. Επίσης, όσο περίεργο και αν σας φανεί ήταν ο τρόπος να μάθω να τρώω μπρόκολο. Πραγματικά είναι θαυματουργή συνταγή.
Υλικά
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 στήθος κοτόπουλο κομμένο σε κύβους
αλατοπίπερο
3 σκελίδες σκόρδο
2/3 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος
2/3 φλιτζάνια γάλα
1 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
2 φλιτζάνια μαγειρεμένο μπρόκολο
7 φέτες μαγειρεμένο μπέικον
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μέτριο τηγάνι, πασπαλίζουμε το κοτόπουλο με αλάτι και πιπέρι και στη συνέχεια το μαγειρεύουμε για 4 λεπτά μέχρι να ροδίσει κάθε πλευρά. Αφαιρούμε το κοτόπουλο από το τηγάνι και τοποθετούμε το σκόρδο το οποίο το έχουμε λιώσει πιο πριν, προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος και το γάλα και το αφήνουμε το μείγμα να βράσει. Τέλος, μαγειρεύουμε τα υλικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου και τα τοποθετούμε μέσα στο μείγμα προσθέτοντας το μπέικον, το μπρόκολο και τη παρμεζάνα. Σερβίρουμε προσθέτοντας κοτόπουλο.