Η μάρκα ΑΛΛΑΤΙΝΗ παρουσιάζει τα νέα Digestive με αλεύρι από Δίκοκκο Σιτάρι, σε δυο απολαυστικές προτάσεις: Κλασικά και Zero με 0% Ζάχαρη, με συστατικά υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας!

Συστατικά:

  • 200γρ μπισκότα digestive Αλλατίνη
  • 100γρ ανάλατο βούτυρο, λιωμένο
  • 500 γρ τυρί κρέμα, μαλακωμένο
  • 200γρ κρυσταλλική ζάχαρη
  • 250ml κρέμα γάλακτος
  • 3 μεγάλα αυγά
  • 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
  • Ξύσμα από 1 λεμόνι
  • Φρέσκα μούρα ή φρούτα (προαιρετικά), για γαρνίρισμα

Οδηγίες:

  1. Προθερμάνετε το φούρνο σας στους 160°C. Αλείφουμε ένα ταψί με ελατήριο 23 cm με βούτυρο ή σπρέι μαγειρέματος.
  2. Τοποθετούμε τα μπισκότα digestive Αλλατίνη σε έναν επεξεργαστή τροφίμων και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν ψίχουλα. Εναλλακτικά, μπορείτε να τα συνθλίψετε τοποθετώντας τα σε σφραγισμένη πλαστική σακούλα και χρησιμοποιώντας έναν πλάστη. Μεταφέρετε τα ψίχουλα σε ένα μπολ ανάμειξης.
  3. Προσθέστε το λιωμένο βούτυρο στα τρίμματα του μπισκότου και ανακατέψτε μέχρι να επικαλυφθούν ομοιόμορφα τα τρίμματα. Πιέστε το μείγμα στον πάτο του προετοιμασμένου ταψιού με ελατήριο, δημιουργώντας ένα ομοιόμορφο στρώμα. Χρησιμοποιήστε το πίσω μέρος ενός κουταλιού ή το κάτω μέρος ενός ποτηριού για να πιέσετε σταθερά την κρούστα προς τα κάτω. Βάζετε την κρούστα στο ψυγείο να παγώσει όσο ετοιμάζετε τη γέμιση.
  4. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το τυρί κρέμα και την κρυσταλλική ζάχαρη. Χτυπάμε με ηλεκτρικό μίξερ σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να γίνει λείο και κρεμώδες. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να ομογενοποιηθεί καλά.
  5. Προσθέστε τα αυγά, ένα κάθε φορά, ανακατεύοντας καλά μετά από κάθε προσθήκη. Προσθέστε το εκχύλισμα βανίλιας και το ξύσμα λεμονιού και ανακατέψτε μέχρι η γέμιση να γίνει λεία και να ενσωματωθεί καλά.
  6. Βγάζουμε την κρούστα από το ψυγείο και περιχύνουμε με τη γέμιση του τυριού κρέμα, απλώνοντάς την ομοιόμορφα.
  7. Τοποθετήστε το cheesecake στον προθερμασμένο φούρνο και ψήστε για περίπου 50-60 λεπτά ή μέχρι να σταθεροποιηθούν οι άκρες αλλά το κέντρο να έχει ακόμα μια ελαφριά ταλάντωση.
  8. Μόλις ψηθεί, σβήνουμε το φούρνο και αφήνουμε το cheesecake μέσα με την πόρτα του φούρνου ελαφρώς μισάνοιχτη για περίπου μία ώρα. Αυτή η σταδιακή ψύξη βοηθά στην αποφυγή ρωγμών στην επιφάνεια.
  9. Αφού κρυώσει, βγάζουμε το cheesecake από τον φούρνο και το αφήνουμε να κρυώσει εντελώς σε θερμοκρασία δωματίου. Μόλις κρυώσει, σκεπάζετε το cheesecake με πλαστική μεμβράνη και το βάζετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες ή όλη τη νύχτα για να δέσει.
  10. Όταν είστε έτοιμοι για σερβίρισμα, αφαιρέστε προσεκτικά τις πλευρές του ταψιού με ελατήριο. Μπορείτε να διακοσμήσετε το cheesecake με φρέσκα μούρα ή φρούτα αν θέλετε.

Απολαύστε το λαχταριστό cheesecake σας με τα μπισκότα  digestive Αλλατίνη!

Τα νέα Αλλατίνη Digestive περιέχουν Δίκοκκο Σιτάρι, το οποίο καλλιεργείται από τα αρχαία χρόνια και είναι δημητριακό γνωστό για την υψηλή του διατροφική αξία, αφού αποτελεί πηγή φυτικών ινών. Τα μπισκότα ΑΛΛΑΤΙΝΗ Digestive με αλεύρι από Δίκκοκο Σιτάρι Ολικής Άλεσης αποτελούν ένα ιδανικό, χορταστικό και γευστικό σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας. Η νέα σειρά ΑΛΛΑΤΙΝΗ Digestive με αλεύρι από δίκοκκο σιτάρι έρχεται να συμπληρώσει την ήδη επιτυχημένη γκάμα των Αλλατίνη Digestive με βρώμη, και είναι άλλη μία καινοτόμα προϊοντική πρόταση, με την υψηλή ποιότητα που εγγυάται η μάρκα ΑΛΛΑΤΙΝΗ και τη διατροφική ισορροπία που αναζητούν σήμερα οι καταναλωτές.

Η μάρκα ΑΛΛΑΤΙΝΗ αξιοποιεί τη μακρόχρονη εμπειρία της και την καινοτομία της και παρακολουθεί τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις, για να προσφέρει στους καταναλωτές ποικιλία νέων ποιοτικών και διατροφικά ισορροπημένων προϊόντων με συστατικά υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας σε νέες απολαυστικές συνταγές.

ΑΛΛΑΤΙΝΗ. Ένας κόσμος γεμάτος Καλοσύνη!

Διάβασε επίσης:

Γευστικά σνακ: Μπουκιές μπέικον και αυγού