Αυτή η τάρτα είναι ιδανική αν πεινάς πολύ καθώς γίνεται σε χρόνο μηδέν.

Υλικά 

  • 4 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος για μαγειρική
  • Σφολιάτα
  • 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
  • Ντοματίνια Cherry
  • Φέτα σε κομμάτια
  • Φύλλα φρέσκου βασιλικού
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι και πιπέρι
  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 210 ° C.
  2. Απλώστε σε μια καλά λαδωμένη ταρτιέρα τη σφολιάτα ενώ στη συνέχεια την τρυπάτε με ένα πιρούνι για να μη φουσκώσει
  3. Σ’ ένα μπολ, ανακατέψτε την κρέμα και τη μουστάρδα. Στη συνέχεια απλώστε όλο το μείγμα πάνω στην επιφάνεια της τάρτας.
  4. Τοποθετήστε τα κομμένα σε ροδέλες ντοματίνια, το ελαιόλαδο και τη φέτα σε κομμάτια μαζί με τα φύλλα φρέσκου βασιλικού , το αλάτι και το πιπέρι.
  5. Ψήνουμε για 30 λεπτά και στη συνέχεια σερβίρουμε με να ποτήρι λευκό κρασί.