Αυτή η τάρτα είναι ιδανική αν πεινάς πολύ καθώς γίνεται σε χρόνο μηδέν.
Υλικά
- 4 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος για μαγειρική
- Σφολιάτα
- 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
- Ντοματίνια Cherry
- Φέτα σε κομμάτια
- Φύλλα φρέσκου βασιλικού
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι και πιπέρι
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 210 ° C.
- Απλώστε σε μια καλά λαδωμένη ταρτιέρα τη σφολιάτα ενώ στη συνέχεια την τρυπάτε με ένα πιρούνι για να μη φουσκώσει
- Σ’ ένα μπολ, ανακατέψτε την κρέμα και τη μουστάρδα. Στη συνέχεια απλώστε όλο το μείγμα πάνω στην επιφάνεια της τάρτας.
- Τοποθετήστε τα κομμένα σε ροδέλες ντοματίνια, το ελαιόλαδο και τη φέτα σε κομμάτια μαζί με τα φύλλα φρέσκου βασιλικού , το αλάτι και το πιπέρι.
- Ψήνουμε για 30 λεπτά και στη συνέχεια σερβίρουμε με να ποτήρι λευκό κρασί.