Όταν η σάλτσα μουστάρδας απλώνεται στο κοτόπουλο το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.
Υλικά
3 φιλέτα κοτόπουλο
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/2 κουταλάκι πιπέρι
3-4 σκελίδες σκόρδο ξεφλουδισμένες και πιεσμένες στο γουδί
1 φλιτζάνι λευκό ξηρό κρασί
1/4 φλιτζάνι ζωμό κοτόπουλου
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα Dijon
1 κουταλιά της σούπας καφέ μουστάρδα με κόκκους
1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
αλάτι και πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας φρέσκο μαϊντανό επίπεδη φύλλα για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο τηγανι προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το κοτόπουλο με 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και 1/2 κουταλάκι πιπέρι όπου και σοτάρουμε για 7 λεπτά στη συνέχεια αφαιρούμε το κοτόπουλο και προσθέτουμε το σκόρδο σοτάροντας για 1 λεπτό. Τέλος, προσθέτουμε το κρασί και το ζωμό κοτόπουλου σιγοβράζοντας για 5 λεπτά. Προσθέτουμε τις μουστάρδες και ανακατεύουμε μαζί με τη κρέμα γάλακτος. Και τέλος προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι.
Προσθέτουμε το κοτόπουλο πίσω στο τηγάνι και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 5 λεπτά. Πασπαλίζουμε με το μαϊντανό και σερβίρουμε αμέσως.