Όταν η σάλτσα μουστάρδας απλώνεται στο κοτόπουλο το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

Υλικά

3 φιλέτα κοτόπουλο

3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

1/2 κουταλάκι πιπέρι

3-4 σκελίδες σκόρδο ξεφλουδισμένες και πιεσμένες στο γουδί

1 φλιτζάνι λευκό ξηρό κρασί

1/4 φλιτζάνι ζωμό κοτόπουλου

1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα Dijon

1 κουταλιά της σούπας καφέ μουστάρδα με κόκκους

1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος

αλάτι και πιπέρι

2 κουταλιές της σούπας φρέσκο μαϊντανό επίπεδη φύλλα για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο τηγανι προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το κοτόπουλο με 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και 1/2 κουταλάκι πιπέρι όπου και σοτάρουμε για 7 λεπτά στη συνέχεια αφαιρούμε το κοτόπουλο και προσθέτουμε το σκόρδο σοτάροντας για 1 λεπτό. Τέλος, προσθέτουμε το κρασί και το ζωμό κοτόπουλου σιγοβράζοντας για 5 λεπτά. Προσθέτουμε τις μουστάρδες και ανακατεύουμε μαζί με τη κρέμα γάλακτος. Και τέλος προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι.

Προσθέτουμε το κοτόπουλο πίσω στο τηγάνι και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 5 λεπτά. Πασπαλίζουμε με το μαϊντανό και σερβίρουμε αμέσως.