Ίσως είναι μια συνταγή που δεν είχες σκεφτεί ποτέ πόσο πολύ ταιριάζει με τα πάντα. Θα λέγαμε πως είναι μια υγιής εναλλακτική λύση για τηγανιτές πατάτες.

Υλικά

1 φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά

1/2 φλιτζάνι τριμμένο τυρί παρμεζάνα

Λίγο αλάτι – Λίγο πιπέρι

Σπαράγγια

1/2 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις

2 μεγάλα αυγά χτυπημένα

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 260 βαθμούς και λαδώνουμε ελαφρά ένα ταψί. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τη φρυγανιά, τη παρμεζάνα, το αλάτι και το πιπέρι. Πασπαλίζουμε κάθε σπαράγγι με αλεύρι και στη συνέχεια τα βουτάμε πάνω από τα αυγά και πασπαλίζουμε με το μείγμα παρμεζάνας. Ακολουθούμε τη διαδικασία 2 φορές και στη συνέχεια τοποθετούμε στο ταψί. Ψήνουμε για 12 λεπτά.