Και καλύτερα από του εμπορείου…

Θα χρειαστείς για 25 μπισκότα:

1 αυγό

4 γραμμάρια baking powder

2 γραμμάρια baking σόδα

180 γραμμάρια ζάχαρη

5 γραμμάρια αλάτι

5 γραμμάρια βανίλια

250 γραμμάρια κουβερτούρα

400 γραμμάρια αλεύρι

Εκτέλεση:

Ανακάτεψε σε ένα μπολ το baking, το αλεύρι, την σόδα και το αλάτι ενώ παράλληλα στο mixer χτύπα το βούτυρο με την ζάχαρη μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές. Ρίξε και το αυγό, και συνέχισε το ανακάτεμα μέχρι τα υλικά να γίνουν ένα.

Κατόπιν ρίξε την βανίλια στο μίξερ και πρόσθεσε σιγά-σιγά την πάστα από το αλεύρι μέχρι να γίνει ομοιογενές το μείγμα ξανά. Όταν είναι έτοιμο ρίξε την κουβερτούρα κομματιασμένη και ανακάτεψέ τα όλα, αυτή την φορά με το χέρι. Έχε στο νου σου πως τα κομμάτια πρέπει να είναι λίγο μεγάλα, ώστε να τα νιώθεις στο δάγκωμα!

Όταν γίνει (ξανά) ομοιογενές το μείγμα, φτιάξε μικρά μπαλάκια και βάλτα σε ένα ταψί όπου έχεις στρώσει λαδόκολλα. Προθέρμανε τον φούρνο σου για 10 λεπτά στους 180 βαθμούς και στη συνέχεια ψήστα για 10 λεπτά!

Έτοιμα!