Όταν ζητάς κάτι απολαυστικό αλλά ταυτόχρονα δεν θέλεις να χαλάσεις την γραμμή σου αυτή είναι η συνταγή που πρέπει να ακολουθήσεις.

Υλικά

3 φλιτζάνια γιαούρτι 2%

2 κουταλάκια του γλυκού ξύσμα λεμονιού

3/4 φλιτζάνι μέλι

3/4 φλιτζάνι χυμό από φρεσκοστυμμένο λεμόνι (περίπου 5 λεμόνια)

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα ανακατεύουμε το μέλι, τον χυμό λεμονιού καθώς και το ξύσμα αφήνοντας να σιγοβράσει για περίπου 5 λεπτά μέχρι να γίνει σιρόπι. Τοποθετούμε το σιρόπι σε ένα τάπερ ανοιχτό και στη συνέχεια στο ψυγείο για περίπου μισή ώρα ανακατεύοντας συχνά. Τέλος, ανακατεύουμε το μείγμα με το γιαούρτι και σερβίρουμε.