της Εμμανουέλας Φωτεινού, Βιολόγος MSc – Κλινική Βιοχημικός
Αν κάτι αγαπάμε πολύ σε αυτό το σπίτι όταν αλλάζει ο καιρός είναι οι σούπες! Η συγκεκριμένη είναι ψαρόσουπα φτιαγμένη με ένα από τα πιο γευστικά ψάρια την πεσκανδρίτσα!
Υλικά για 4-6 μερίδες:
- 1,5-2 κιλά ψάρι
- 3 μικρές πατάτες
- 4 καρότα
- 1/2 ματσάκι σέλινο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 3 κ.σ. κους-κους
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- χυμός από ένα λεμόνι
- αλατοπίπερο
Εκτέλεση:
Βήμα 1: Βράζουμε νερό σε μια κατσαρόλα και βάζουμε μέσα όλα τα λαχανικά να βράσουν για 20 λεπτά.
Βήμα 2: Προσθέτουμε τα ψαράκια μέσα σε δίχτυ και βράζουμε για άλλα 20-25 λεπτά.
Βήμα 3: Προσθέτουμε και το κους κους και βράζουμε για 5 λεπτά ακόμα.
Βήμα 4: Αποσύρουμε από τη φωτιά και βάζουμε το λαδάκι το αλατοπίπερο και το χυμό λεμονιού.
Είναι από τα πιο θρεπτικά φαγητά για μικρούς και μεγάλους!
Πρότυπο κέντρο ευεξίας
Φωτεινού Εμμανουέλα
Βιολόγος MSc – Κλινική Βιοχημικός
Σπύρου Μερκούρη 56 (πλησίον μετρό Ευαγγελισμού)
210 7251933 – 6981395214
Γεια σου φίλη! Είμαι η Μάρθα Κατσαρού με τάση να εκφράζομαι μέσα από τη μαγεία της γραφής. Το ακαδημαϊκό μου ταξίδι με πήγε από τον κόσμο της Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Από τα πρώτα μου χρόνια, ανακάλυψα ότι η αληθινή μου φωνή αντηχεί πιο εύγλωττα στον γραπτό λόγο παρά στον προφορικό. Γι’ αυτό και από τους αριθμούς βρέθηκα να «μπλέκομαι» με τα γράμματα, για να επικεντρωθώ στο πάθος μου για το lifestyle. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;