Αυτή η συνταγή θα ξεχάσει ότι ήξερες για το σκορφόψωμο και πραγματικά θα σε εντυπωσιάσει.

Υλικά

½ φλιτζάνι βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες

½ έως 1 φλιτζάνι κρεμώδες ντρέσινγκ σαλάτας

1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί Cheddar

1 φλιτζάνι τριμμένη μοτσαρέλα

2 κουταλάκι του γλυκού μαϊντανό

1 γαλλική μπαγκέτα κομμένη στη μέση οριζόντια

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το βούτυρο, το σκόρδο και το ντρέσινγκ μαζί με τα τυριά. Σε ένα ταψί τοποθετούμε το ψωμί με τις κομμένες πλευρές προς τα επάνω. Απλώνουμε το μείγμα βουτύρου πάνω στις φέτες ενώ στην συνέχεια προσθέτουμε μαϊντανό ομοιόμορφα. Ψήνουμε για 20 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί και σερβίρουμε όσο είναι ακόμα ζεστό.