Θέλετε να φτιάξουμε μία δροσερή αγγουροσαλάτα, διαφορετική από το κλασικό τζατζικάκι ή την ντοματοσαλάτα; Τότε σας έχουμε την τέλεια συνταγή που είναι τόσο εύκολη και νόστιμη που θα την φτιάχνετε σε κάθε σας τραπέζι! Ειδικά για τώρα που ανοίγει ο καιρός, είναι το κάτι άλλο! Δείτε παρακάτω πως θα την φτιάξετε:
Τι θα χρειαστείτε για την αγγουροσαλάτα;
- 3 μεγάλα αγγούρια κομμένα σε ροδέλες
- 1 κόκκινο κρεμμύδι λεπτοκομμένο σε ροδέλες
- 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι ή sour cream
- 1 κτσ λευκό ξύδι
- 1 κτσ ψιλοκομμένος άνηθος
- 1/2 κτσ αλάτι
- 1/4 κτσ σκόνη σκόρδου
Εκτέλεση Συνταγής
- Σε ένα μέτριο μπολ ανακατέψτε το γιαούρτι ή την sour cream, το ξύδι, τον άνηθο, το αλάτι και την σκόνη σκόρδου.
- Προσθέστε τα αγγούρια και το κόκκινο κρεμμύδι.
- Καλύψτε με ένα σελοφάν και βάλτε στο ψυγείο για 2 ώρες. Μετά η αγγουροσαλάτα σας θα είναι έτοιμη για απόλαυση!