Η τέλεια συνταγή για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Τόσο εντυπωσιακή, τόσο όμορφη, τόσο νόστιμη.

Υλικά

1 πακέτο έτοιμη ζύμη για πίτσα

½ τυρί κρέμα

1 φλιτζάνι τριμμένη μοτσαρέλα

2 κουταλιές της σούπας βούτυρο

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

3 κουταλιές της σούπας φρέσκο ψιλοκομμένο βασιλικό και δεντρολίβανο

1 φλιτζάνι σάλτσα μαρινάρα

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς και τοποθετούμε τη ζύμη σε μια επιφάνεια εργασίας ανοίγοντας τη περίπου 10×15 εκατοστά. Χρησιμοποιώντας έναν κόφτη πίτσας τη κόβουμε σε 36 ίσα τετράγωνα. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το τυρί κρέμα και το τριμμένο τυρί.

Προσθέτουμε μια κουταλιά από το μείγμα σε κάθε τετράγωνο της ζύμης και κάνουμε τη ζύμη μια μπάλα. Τοποθετούμε κάθε μπάλα σε ένα ταψί σχεδιάζοντας ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο και ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν, για περίπου 17 λεπτά. Λίγο πριν αφαιρέσουμε από τον φούρνο αλείφουμε με βούτυρο και πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά. Σερβίρουμε με τη μαρινάρα.