Πιο… σοκόλαση δεν θα μπορούσε να είναι το συγκεκριμένο γλυκό. Πραγματικά δεν θα μείνει ούτε ένα τόσο δα κομματάκι.
Υλικά
50 γρ βούτυρο
25 γρ ζάχαρη
200 γρ philadelphia
200 γρ nutella
2 πακέτα oreo
200 γρ milka
3 kinder bueno
250 ml κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 50 βαθμούς και τοποθετούμε το βούτυρο μέσα για να λιώσει. Στη συνέχεια αλείφουμε το ταψάκι με το λιωμένο βούτυρο για να μη κολλήσει το γλυκό. Σπάμε τα 2 πακέτα oreo μέχρι να γίνουν πούδρα στο μπλέντερ και με το λιωμένο βούτυρο που έχει περισσέψει ανακατεύουμε το μείγμα. Απλώνουμε το μείγμα στο κάτω μέρος του ταψιού και το «πατάμε» με ένα κουτάλι και το αφήνουμε στο ψυγείο για λίγη ώρα. Σε ένα μπολ χτυπάμε τη ζάχαρη με τη κρέμα γάλακτος και όταν αρχίζει και γίνεται αφράτο προσθέτουμε το philadelphia.
Σπάμε τις σοκολάτες και τις λιώνουμε στον φούρνο όπως και τη nutella. Αφαιρούμε το ταψί από το ψυγείο και προσθέτουμε την κρέμα που μόλις φτιάξαμε και με μια σπάτουλα την απλώνουμε ομοιόμορφα. Τέλος, βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για 2 ώρες ακόμα. Μετά τις 2 ώρες απλώνουμε τη nutella πάνω από τη κρέμα και βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για άλλες 2 ώρες.
Τέλος, απλώνουμε τη λιωμένη milka πάνω από το γλυκό και προσθέτουμε τα κομμάτια kinder bueno και τέλος βάζουμε το cheesecake στο ψυγείο μέχρι να παγώσει η milka. Καλή απόλαυση!