Γρήγορη και εύκολη συνταγή, έτοιμη σε μόλις τρία λεπτά και τη λατρεύει όλη η οικογένεια. Τι άλλο να πούμε για να σε πείσουμε;
Υλικά
1 μπαγκέτα
1/2 φλιτζάνι ανάλατο βούτυρο λιωμένο
1 έως 1,5 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
1 και 1/2 φλιτζάνι τριμμένο τυρί μοτσαρέλα
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 250 βαθμούς και απλώνουμε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί. Κόβουμε τη μπαγκέτα κατά μήκος και απλώνουμε το λιωμένο βούτυρο. Πασπαλίζουμε με τη σκόνη σκόρδου και καλύπτουμε με ένα αλουμινόχαρτο ψήνοντας για 10 λεπτά. Προσθέτουμε το τυρί και ψήνουμε για άλλα 4 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.