Μπορεί να σου φαίνεται περίεργη αυτή η συνταγή αλλά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο γρήγορη αλλά και πόσο απολαυστική είναι.
Υλικά
1 ½ φλ αμύγδαλα ψημένα
2 κουβερτούρες
½ φλ μαύρη ζάχαρη
½ φλ αλάτι
Εκτέλεση
Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη σοκολάτα ανακατεύοντας συχνά. Μόλις το μείγμα είναι έτοιμο το τοποθετούμε σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνοντας σιγά σιγά τα αμύγδαλα, ανακατεύουμε τα αμύγδαλα με τη σοκολάτα μέχρι να σκεπαστούν καλά με σοκολάτα και στη συνέχεια τα αφαιρούμε από τη σοκολάτα και τα τοποθετούμε σε μια επίπεδη επιφάνεια όπου πρώτα έχουμε τοποθετήσει αλουμινόχαρτο. Όσο ακόμα είναι ζεστή η σοκολάτα σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το αλάτι με τη ζάχαρη και περιχύνουμε τα αμύγδαλα. Τοποθετούμε με προσοχή τα αμύγδαλα στο ψυγείο για περίπου μια ώρα.