Μπορούν τόσες διαφορετικές γεύσεις να ταιριάξουν μεταξύ τους σε ένα υπέροχο πιάτο; Και όμως ναι, και το αποτέλεσμα δεν θα σε απογοητεύσει.

Υλικά

1 πακέτο μακαρόνια μαγειρεμένα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας

Μισό κοτόπουλο κομμένο σε κύβους

1/2 φλιτζάνι μέλι

1/4 φλιτζάνι χυμό λεμονιού

2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

1 κουταλιά της σούπας μηλόξυδο

1 κουταλιά της σούπας λεμονοπίπερο

1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

1/2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι

Λίγο θυμάρι

Εκτέλεση

Σε ένα μέτριο μπολ προσθέτουμε το μέλι, το χυμό λεμονιού, τις 2 κουταλιές ελαιόλαδο, το μηλόξυδο, 1 κουταλιά της σούπας λεμονοπίπερο, αλάτι, πιπέρι, θυμάρι και ανακατεύουμε. Σε ένα μεγάλο τηγάνι προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και στη συνέχεια τοποθετούμε τους κύβους κοτόπουλου πασπαλίζοντας με λεμονοπίπερο, Μαγειρεύουμε το κοτόπουλο για 5 λεπτά περίπου. Στη συνέχεια χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε τη σάλτσα για να βράσει μέχρι να πήξει για περίπου πέντε λεπτά. Προσθέτουμε το κοτόπουλο στη σάλτσα με τα μακαρόνια και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε αμέσως.