Η μπανάνα και το γιαούρτι είναι ένας τέλειος συνδυασμός πρωινού με λίγες θερμίδες που θα σας κρατήσει μέχρι το μεσημέρι. Η μπανάνα προσθέτει γλυκύτητα χωρίς να χρειάζεται επιπλέον ζάχαρη και οι σπόροι φέρνουν ένα χορταστικό τραγανό αποτέλεσμα.
Συστατικά
- 340g φυσικό γιαούρτι ελληνικού τύπου χωρίς λιπαρά
- 1 μπανάνα, ξεφλουδισμένη και κομμένη σε φέτες
- 15g ανάμεικτους σπόρους (κολοκύθας, σουσάμι και ηλίανθου) (ή χρησιμοποιήστε καβουρδισμένα αμύγδαλα)
Μέθοδος
- Μοιράζουμε το γιαούρτι σε δύο μικρά μπολ. Από πάνω σκορπίζουμε την μπανάνα.
- Πασπαλίζουμε με σπόρους ή ξηρούς καρπούς και σερβίρουμε.
Καλή απόλαυση!
Διάβασε επίσης:
Γεια σου φίλη! Είμαι η Μάρθα Κατσαρού με τάση να εκφράζομαι μέσα από τη μαγεία της γραφής. Το ακαδημαϊκό μου ταξίδι με πήγε από τον κόσμο της Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Από τα πρώτα μου χρόνια, ανακάλυψα ότι η αληθινή μου φωνή αντηχεί πιο εύγλωττα στον γραπτό λόγο παρά στον προφορικό. Γι’ αυτό και από τους αριθμούς βρέθηκα να «μπλέκομαι» με τα γράμματα, για να επικεντρωθώ στο πάθος μου για το lifestyle. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;