Πόσες φορές έχεις δοκιμάσει να φτιάξεις gingerbread house; Τώρα πες μου πόσες φορές όλο αυτό έχει οδηγήσει σε καταστροφή αφού δεν μπορείς να σταθεροποιήσεις τα κομμάτια με την “κόλλα”, icing, και πέφτουν. Λοιπόν, σου έχω φανταστικά νέα γιατί βρήκα πως γίνεται το σωστό icing για να κολλήσεις το σπιτάκι και να μην ξεκολλήσει το παραμικρό κομματάκι μέχρι να το χαρίσεις σε κάποιον.
Υλικά
3 κουταλιές της σούπας σκόνη μαρέγκας
3 3/4 φλιτζάνια ζάχαρη άχνη
4-6 κουταλιές της σούπας κρύο νερό
Εκτέλεση
Σε ένα γυάλινο μπολ ανακατεύουμε τη σκόνη μαρέγκας με τη ζάχαρη άχνη και προσθέτουμε 2 κουταλιές νερό. Ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε λίγο περισσότερο νερό για μια πιο παχιά σύσταση ανακατεύοντας ξανά.
Κατά τα άλλα μπορείς να ακολουθήσεις τις οδηγίες για το gingerbread όπως ακριβώς τις έχεις. Να είσαι σίγουρη ότι θα φτιάχνεις κάθε χρόνο!