Το Βanoffe μπορεί να γίνει εξαιρετικό και πολύ εύκολα, με χωριστά τα υλικά.
Συστατικά
- 2 μικρές ώριμες μπανάνες
- 4 μεζούρες παγωτό
Για τη σάλτσα
- 1 μπάρα σοκολάτας, κομμένη σε μικρά κομμάτια
- 3 κουταλιές της σούπας κρέμα
- λίγο βούτυρο
Μέθοδος
Ρίξτε όλα τα υλικά της σάλτσας σε μια μικρή κατσαρόλα και ζεστάνετε απαλά, ανακατεύοντας μέχρι να έχετε μια λεία σάλτσα. Καθαρίζουμε και κόβουμε τις μπανάνες. Βάλτε 2 μισά σε κάθε ένα από τα 2 πιάτα σερβιρίσματος, προσθέστε 2 μεζούρες παγωτό σε κάθε πιάτο, περιχύστε με τη ζεστή σάλτσα και σερβίρετε αμέσως.
Γεια σου φίλη! Είμαι η Μάρθα Κατσαρού με τάση να εκφράζομαι μέσα από τη μαγεία της γραφής. Το ακαδημαϊκό μου ταξίδι με πήγε από τον κόσμο της Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Από τα πρώτα μου χρόνια, ανακάλυψα ότι η αληθινή μου φωνή αντηχεί πιο εύγλωττα στον γραπτό λόγο παρά στον προφορικό. Γι’ αυτό και από τους αριθμούς βρέθηκα να «μπλέκομαι» με τα γράμματα, για να επικεντρωθώ στο πάθος μου για το lifestyle. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;