Η σπαγγέτι σε συνδυασμό με το pesto μπορεί να δώσει μοναδικά πιάτα για όλη την οικογένεια. Δοκίμασε σήμερα αυτή τη συνταγή και δώσε μια διαφορετική νότα στα αγαπημένα σου ζυμαρικά. Η ρόκα σε συνδυασμό με το μαϊντανό θα δώσει ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα.
Υλικά
1 πακέτο μακαρόνια
1 μάτσο ρόκα
1/2 φλυτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1/2 ελαιόλαδο
3 σκελίδες σκόρδο
1/2 λεμόνι
1/2 φλυτζάνι γραβιέρα
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα ζυμαρικά και τα αφήνουμε στην άκρη. Χτυπάμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά. Ξεκινάμε από το ελαιόλαδο και τη ρόκα. Μόλις τα μίγμα γίνει ομοιόμορφο, το ανακατεύουμε μαζί με τη σπαγγέτι. Προσθέτουμε στη συνέχεια το τυρί και αν θέλουμε σερβίρουμε με φρέσκο πιπέρι και ντοματίνια.
Δείτε επίσης: Ρολό κεικ με φυστικοβούτυρο και σοκολάτα
Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.