Τα σουβλάκια κοτόπουλου είναι ένα από τα αγαπημένα καλοκαιρινά φαγητά. Αυτή η συνταγή προσθέτει χρωματιστά λαχανικά για επιπλέον γεύση και θρεπτικά συστατικά.
Υλικά:
- 4 φιλέτα κοτόπουλου, κομμένα σε κύβους
- 1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε κομμάτια
- 1 κίτρινη πιπεριά, κομμένη σε κομμάτια
- 1 κολοκυθάκι, κομμένο σε φέτες
- 1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο
- Χυμός από 1 λεμόνι
- 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
- Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
- Ανακατέψτε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μπολ.
- Μαρινάρετε το κοτόπουλο για τουλάχιστον 30 λεπτά.
- Περνάτε τα κομμάτια κοτόπουλου και λαχανικών σε ξύλινα ή μεταλλικά καλαμάκια.
- Ψήστε τα σουβλάκια σε σχάρα ή ψησταριά για 10-15 λεπτά, γυρίζοντάς τα συχνά, μέχρι να ψηθεί το κοτόπουλο.
Καλή απόλαυση!
Διάβασε επίσης:
Γεια σου φίλη! Είμαι η Μάρθα Κατσαρού με τάση να εκφράζομαι μέσα από τη μαγεία της γραφής. Το ακαδημαϊκό μου ταξίδι με πήγε από τον κόσμο της Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Από τα πρώτα μου χρόνια, ανακάλυψα ότι η αληθινή μου φωνή αντηχεί πιο εύγλωττα στον γραπτό λόγο παρά στον προφορικό. Γι’ αυτό και από τους αριθμούς βρέθηκα να «μπλέκομαι» με τα γράμματα, για να επικεντρωθώ στο πάθος μου για το lifestyle. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;