Τα σουβλάκια κοτόπουλου είναι ένα από τα αγαπημένα καλοκαιρινά φαγητά. Αυτή η συνταγή προσθέτει χρωματιστά λαχανικά για επιπλέον γεύση και θρεπτικά συστατικά.

Υλικά:

  • 4 φιλέτα κοτόπουλου, κομμένα σε κύβους
  • 1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε κομμάτια
  • 1 κίτρινη πιπεριά, κομμένη σε κομμάτια
  • 1 κολοκυθάκι, κομμένο σε φέτες
  • 1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο
  • Χυμός από 1 λεμόνι
  • 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
  • Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:

  1. Ανακατέψτε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μπολ.
  2. Μαρινάρετε το κοτόπουλο για τουλάχιστον 30 λεπτά.
  3. Περνάτε τα κομμάτια κοτόπουλου και λαχανικών σε ξύλινα ή μεταλλικά καλαμάκια.
  4. Ψήστε τα σουβλάκια σε σχάρα ή ψησταριά για 10-15 λεπτά, γυρίζοντάς τα συχνά, μέχρι να ψηθεί το κοτόπουλο.

Καλή απόλαυση!

Διάβασε επίσης:

Σκουμπρί ψητό σε σουβλάκια