Σούπα με πράσο, μάραθο και τσίλι
Το πράσο και ο μάραθος είναι θαυμάσιες πηγές πρεβιοτικών ινών για την υποστήριξη της υγείας του εντέρου και του ανοσοποιητικού σας. Το καυτερό λάδι τσίλι ξυπνά αυτό το πιάτο με τα αρωματικά μπαχαρικά που συνδυάζονται υπέροχα με τα φασόλια. Συστατικά 200g πράσα, κομμένα σε χοντρά κομμάτια 1cm/½ 160g μάραθο (περίπου μισό μάραθο κανονικού μεγέθους), ψιλοκομμένο … Συνεχίστε να διαβάζετε το Σούπα με πράσο, μάραθο και τσίλι.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί