της Εμμανουέλας Φωτεινού, Βιολόγος MSc – Κλινική Βιοχημικός
Φανταστικά σοκολατάκια χωρίς ζάχαρη με ελάχιστα υλικά που μπορείτε να φτιάχνετε χειμώνα-καλοκαίρι!
Υλικά:
- 12 φράουλες αποξηραμένες χωρίς ζάχαρη
- 1 κουβερτούρα με στέβια
- 1 κ.γ. λάδι/βούτυρο καρύδας
- 12 φουντούκια
- αμύγδαλα φιλέ
Εκτέλεση:
Βήμα 1: Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη κουβερτούρα με το λάδι καρύδας.
Βήμα 2: Βουτάμε τις φράουλες και τα φουντούκια στη λιωμένη σοκολάτα.
Βήμα 3: Σχηματίζουμε τα βραχάκια, τοποθετώντας σαν βάση μια φράουλα κι από πάνω ένα φουντούκι. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγη λιωμένη σοκολάτα για να καλυφθεί εντελώς η φράουλα με το φουντούκι. Στο τελείωμα πασπαλίζουμε με το αμύγδαλο φιλέ.
Βήμα 4: Βάζουμε ψυγείο τα βραχάκια να παγώσουν για τουλάχιστον μισή ώρα!
Όσοι θέλετε να πειραματιστείτε λίγο παραπάνω όπως εγώ, προσθέστε μέσα στη λιωμένη κουβερτούρα λίγο ροζ αλάτι και λίγο ροζ πιπέρι!
Καλή επιτυχία!
Πρότυπο κέντρο ευεξίας
Φωτεινού Εμμανουέλα
Βιολόγος MSc – Κλινική Βιοχημικός
Σπύρου Μερκούρη 56 (πλησίον μετρό Ευαγγελισμού)
210 7251933 – 6981395214
Γεια σου φίλη! Είμαι η Μάρθα Κατσαρού με τάση να εκφράζομαι μέσα από τη μαγεία της γραφής. Το ακαδημαϊκό μου ταξίδι με πήγε από τον κόσμο της Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Από τα πρώτα μου χρόνια, ανακάλυψα ότι η αληθινή μου φωνή αντηχεί πιο εύγλωττα στον γραπτό λόγο παρά στον προφορικό. Γι’ αυτό και από τους αριθμούς βρέθηκα να «μπλέκομαι» με τα γράμματα, για να επικεντρωθώ στο πάθος μου για το lifestyle. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;