Αυτά τα πανεύκολα ρολάκια από λαζάνια με σπανάκι είναι τόσο νόστιμα που πραγματικά θα θέλεις να τα φτιάχνεις κάθε μέρα.

Υλικά

2 φλιτζάνια σπιτική σάλτσα μαρινάρα
9 άψητα λαζάνια
280 γραμμάρια ψιλοκομμένο σπανάκι
425 γραμμάρια τυρί ricotta

1/2 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
1 μεγάλο αυγό
αλάτι και πιπέρι
9 κουταλιές της σούπας μοτσαρέλα ψιλοκομμένη

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Απλώνουμε 1 φλιτζάνι από τη σάλτσα στο κάτω μέρος ενός ταψιού. Μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το σπανάκι, το ρικότα, την παρμεζάνα, το αυγό και το αλάτι με το πιπέρι και στη συνέχεια ανακατεύουμε. Τοποθετούμε ένα κομμάτι λαδόκολλα στο τραπέζι και απλώνουμε τα λαζάνια. Παίρνουμε ένα φλιτζάνι από το μείγμα με το σπανάκι και το απλώνουμε ομοιόμορφα στα ζυμαρικά. Απλώνουμε από μια κουταλιά σάλτσα σε κάθε λαζάνι και συμπληρώνουμε μια κουταλιά τυρί μοτσαρέλα. Αρχίζουμε να τυλίγουμε τα ρολάκια και τα τοποθετούμε στο ταψί κάνοντας 9 ρολάκια. Προσθέτουμε ακόμα μια κουταλιά από τη σάλτσα και τη μοτσαρέλα και ψήνουμε για 40 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.