Μια υγιεινή και νόστιμη συνταγή για όσους αγαπούν το ψάρι. Ιδανική για ένα ελαφρύ γεύμα που είναι γεμάτο γεύση και θρεπτικά συστατικά.
Υλικά:
- 4 φιλέτα ψαριού (όπως μπακαλιάρος ή γλώσσα)
- 2 καρότα κομμένα σε λεπτές φέτες
- 2 κολοκυθάκια κομμένα σε λεπτές φέτες
- 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
- 1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
- 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- Χυμός από 1 λεμόνι
- Αλάτι και πιπέρι
- Φρέσκο θυμάρι ή ρίγανη
Εκτέλεση:
- Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180°C.
- Τοποθετήστε τα φιλέτα ψαριού σε ένα λαδωμένο ταψί.
- Προσθέστε τα κομμένα λαχανικά γύρω από το ψάρι.
- Ρίξτε το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού πάνω από τα υλικά.
- Προσθέστε αλάτι, πιπέρι και το φρέσκο θυμάρι ή ρίγανη.
- Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 25-30 λεπτά, μέχρι το ψάρι να είναι έτοιμο.
- Σερβίρετε ζεστό με φρέσκο ψωμί ή σαλάτα.
Καλή απόλαυση!
Διάβασε επίσης:
Γεια σου φίλη! Είμαι η Μάρθα Κατσαρού με τάση να εκφράζομαι μέσα από τη μαγεία της γραφής. Το ακαδημαϊκό μου ταξίδι με πήγε από τον κόσμο της Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Από τα πρώτα μου χρόνια, ανακάλυψα ότι η αληθινή μου φωνή αντηχεί πιο εύγλωττα στον γραπτό λόγο παρά στον προφορικό. Γι’ αυτό και από τους αριθμούς βρέθηκα να «μπλέκομαι» με τα γράμματα, για να επικεντρωθώ στο πάθος μου για το lifestyle. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;