Αλήθεια τέτοια πίτσα δεν έχεις δοκιμάσει! Είναι ότι πιο νόστιμο και διαφορετικό έχεις φάει στην ιταλική κουζίνα. Δεν θα σου πω πολλά θα σε αφήσω να ακολουθήσεις τη συνταγή.

Υλικά
1 πακέτο ζύμη για πίτσα
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1/2 κιλό μανιτάρια ψιλοκομμένα
αλάτι και πιπέρι
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
3 κουταλιές της σούπας βαλσάμικο ξύδι
250 γρ κατσικίσιο τυρί
1/2 φλιτζάνι τριμμένο τυρί fontina
1 κουταλιά της σούπας θυμάρι
Λάδι τρούφας

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 250 βαθμούς και τοποθετούμε σε ένα ταψί λίγο ελαιόλαδο. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια ενώ προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι μαγειρεύοντας για 5 λεπτά. Σειρά έχει το βούτυρο και το σκόρδο για 30 δευτερόλεπτα μέχρι να τα αρωματίσουν. Τέλος, μαγειρεύουμε για ένα λεπτό μαζί με το βαλσάμικο. Απλώνουμε τη ζύμη στο ταψί και προσθέτουμε τα μανιτάρια πασπαλίζοντας με τα τυριά και το θυμάρι. Ψήνουμε για 20 λεπτά!

Και φυσικά πίτσα χωρίς μπύρα δεν γίνεται! Η διάσημη γαλλική μπύρα 1664 Blanc, με φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, έφτασε και στη χώρα μας, από την Ολυμπιακή Ζυθοποιία, αποτελώντας την ιδανική επιλογή όσων θέλουν να ξεχωρίζουν! Η 1664 Blanc ανήκει στην κατηγορία wheat και συνδυάζει μοναδικά την κομψότητα με την απόλαυση, γοητεύοντας με τη δροσιστική ανάλαφρη και φρουτώδη γεύση αλλά και το φινετσάτο στυλ της. Από την πρώτη κιόλας γουλιά, απελευθερώνεται το αρωματικό γευστικό προφίλ της, στο οποίο κυριαρχούν οι νότες εσπεριδοειδών, κόλιανδρου και λευκού ροδάκινου.

Capture

H  γεύση και τα αρώματα αιχμαλωτίζονται σε μια κομψή φιάλη, εμπνευσμένη από το σήμα κατατεθέν της Γαλλίας, τον πύργο του Άιφελ, με χαρακτηριστικό ψηλό λαιμό και εντυπωσιακό μπλε χρώμα. Το προφίλ της 1664 Blanc, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη γαλλική φινέτσα και βέβαια τη μόδα. Γι’ αυτό το λόγο και υποστήριξε το 25ο Athens Xclusive Designers Week και την κατηγορία New Designers Awards, ενισχύοντας την προσπάθεια των νέων σχεδιαστών και αναδεικνύοντας τις δημιουργίες και το ταλέντο τους. Παράλληλα, στους συμμετέχοντες New Designers ανατέθηκε να «ντύσουν τη Γαλλίδα Σταρ», ένα εγχείρημα άκρως δημιουργικό αλλά και απαιτητικό!