Μια νόστιμη, αλλά πιο ελαφριά κοτόπιτα φτιαγμένη με ζαχαροπλαστική. Το φύλλο ψήνεται γρήγορα, οπότε προσέχετέ το στο φούρνο για να μην ροδίσει υπερβολικά. Συστατικά 1 κουταλιά της σούπας ηλιέλαιο 3 στήθη κοτόπουλου χωρίς κόκαλα, χωρίς πέτσα (περίπου 500g), κομμένα σε κομμάτια περίπου 2cm 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 300g μανιτάρια κάστανο, κομμένα στο μισό ή στα τέταρτα … Συνεχίστε να διαβάζετε το Πιο ελαφριά κρεμώδη κοτόπιτα.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί