Σήμερα θα σας προτείνουμε μια διαφορετική ιδέα για την ιταλική πίτσα. το αγαπημένο σε όλους “πεϊνιρλί”. Σε αντίθεση με την παραδοσιακή ιταλική πίτσα ή καλτσόνε, το “πεϊνιρλί” έχει σχήμα ανοιχτού σκάφους με διπλωμένες άκρες και τα βασικά συστατικά του λιώνουν υπέροχα στη μέση! Για τη ζύμη: 400 γραμμάρια αλεύρι 235 g γάλα σε θερμοκρασία δωματίου … Συνεχίστε να διαβάζετε το Πεϊνιρλί με τέσσερα τυριά.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί