Αυτό το γρήγορο και εύκολο επιδόρπιο είναι ένας ελαφρύς τρόπος για να ολοκληρώσετε ένα γεύμα της Νοτιοανατολικής Ασίας.
Συστατικά
- 400g γιαούρτι ελληνικού τύπου σε χαρτοκιβώτιο
- 2 κουταλιές της σούπας διαυγές μέλι
- 2 μικρά μάνγκο, καθαρισμένα και κομμένα σε κύβους
- 4 φρούτο του πάθους
- φρέσκος δυόσμος, για γαρνίρισμα
Μέθοδος
- Ανακατεύουμε μαζί το μέλι και το γιαούρτι σε ένα μικρό μπολ. Χρησιμοποιώντας ένα κουταλάκι του γλυκού, αφαιρέστε τους σπόρους και τη σάρκα από το φρούτο του πάθους σε ένα μπολ και ανακατέψτε με το μείγμα γιαουρτιού.
- Χωρίζουμε το μείγμα μάνγκο και γιαουρτιού στη μέση και το βάζουμε σε τέσσερα ποτήρια με κοτσάνι. Ψύξτε για έως και 8 ώρες. Σερβίρουμε σε θερμοκρασία δωματίου και γαρνίρουμε με φρέσκο δυόσμο.
Καλή απόλαυση!
Γεια σου φίλη! Είμαι η Μάρθα Κατσαρού με τάση να εκφράζομαι μέσα από τη μαγεία της γραφής. Το ακαδημαϊκό μου ταξίδι με πήγε από τον κόσμο της Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Από τα πρώτα μου χρόνια, ανακάλυψα ότι η αληθινή μου φωνή αντηχεί πιο εύγλωττα στον γραπτό λόγο παρά στον προφορικό. Γι’ αυτό και από τους αριθμούς βρέθηκα να «μπλέκομαι» με τα γράμματα, για να επικεντρωθώ στο πάθος μου για το lifestyle. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;