Αυτό το γρήγορο και εύκολο επιδόρπιο είναι ένας ελαφρύς τρόπος για να ολοκληρώσετε ένα γεύμα της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Συστατικά

  • 400g γιαούρτι ελληνικού τύπου σε χαρτοκιβώτιο
  • 2 κουταλιές της σούπας διαυγές μέλι
  • 2 μικρά μάνγκο, καθαρισμένα και κομμένα σε κύβους
  • 4 φρούτο του πάθους
  • φρέσκος δυόσμος, για γαρνίρισμα

Μέθοδος

  1. Ανακατεύουμε μαζί το μέλι και το γιαούρτι σε ένα μικρό μπολ. Χρησιμοποιώντας ένα κουταλάκι του γλυκού, αφαιρέστε τους σπόρους και τη σάρκα από το φρούτο του πάθους σε ένα μπολ και ανακατέψτε με το μείγμα γιαουρτιού.
  2. Χωρίζουμε το μείγμα μάνγκο και γιαουρτιού στη μέση και το βάζουμε σε τέσσερα ποτήρια με κοτσάνι. Ψύξτε για έως και 8 ώρες. Σερβίρουμε σε θερμοκρασία δωματίου και γαρνίρουμε με φρέσκο ​​δυόσμο.

Καλή απόλαυση!