Παραδοσιακό, σαρακοστιανό χταπόδι κρασάτο
Μια κλασική και πάρα πολύ εύκολη συνταγή για την νηστεία. Πεντανίστιμο χταποδάκι ιδανικό για μεζέ για την μπίρα ή το κρασί. Υλικά: 1 χταπόδι ολόκληρο (1 κιλό περίπου) φρέσκο ή κατεψυγμένο 2 φύλλα δάφνης 1 κλωνάρι δεντρολίβανο 3 σκελίδες σκόρδο ακαθάριστο ½ φλιτζάνι λάδι 1 φλιτζάνι του τσαγιού κόκκινο κρασί αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση: Παίρνουμε το χταπόδι, καθαρίζουμε το κεφάλι, χωρίζουμε … Συνεχίστε να διαβάζετε το Παραδοσιακό, σαρακοστιανό χταπόδι κρασάτο.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί