της Εμμανουέλας Φωτεινού, Βιολόγος MSc – Κλινική Βιοχημικός

Αν αγαπάς το παντζάρι αυτό το συνοδευτικό θα το λατρέψεις!  Εγώ μόνο από το χρώμα του έπαθα πλάκα!

Υλικά:

  • 1 συσκευασία παντζάρια βιολογικά σε νερό
  • 3 κ.σ. παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. μηλόξυδο
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 1 μεγάλη χούφτα κάσιους
  • Αλατοπίπερο

Εκτέλεση:

Βήμα 1: Χτυπάμε τα υλικά μας με το ραβδομπλέντερ για να μην λιώσουν εντελώς αλλιώς στο μούλτι τα χτυπάμε ελάχιστα!

Βήμα 2: Αναδεύουμε καλά με ένα κουτάλι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας και έτοιμη η παντζαροσαλάτα!

Είναι φανταστική πηγή αντιοξειδωτικών καθώς το παντζάρι, το ελαιόλαδο και το σκόρδο είναι δραστικά στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών και έχουν τρομερές αντιφλεγμονώδεις και αντιικες δραστικές ουσίες!
Ταιριάζει τέλεια με ψάρι ή θαλασσινά!
Είναι νηστίσιμη/vegan!
Και για να την φτιάξουμε μας πήρε μόνο 5 λεπτά!

Πρότυπο κέντρο ευεξίας
Φωτεινού Εμμανουέλα
Βιολόγος MSc – Κλινική Βιοχημικός 
Σπύρου Μερκούρη 56 (πλησίον μετρό Ευαγγελισμού)
210 7251933 – 6981395214