Ντολμαδάκια γιαλαντζί: Το πλέον σαρακοστιανό πιάτο!

Η ελληνική κουζίνα έχει επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από τη Μέση Ανατολή χάρη σε αιώνες μεταναστεύσεων και εισβολών. Οι ντολμάδες (σε λάχανο για παράδειγμα) είναι αρχικά ένα πιάτο της Μέσης Ανατολής, αλλά τα ντολμαδάκια (γεμισμένα αμπελόφυλλα) είναι ένα κοινό ορεκτικό σε κάθε ελληνικό εστιατόριο ή ντελικατέσεν. Μπορεί να σερβιριστεί και ως κρύο φαγητό με συνοδευτικό … Συνεχίστε να διαβάζετε το Ντολμαδάκια γιαλαντζί: Το πλέον σαρακοστιανό πιάτο!.