Νηστίσιμος σιμιγδαλένιος χαλβάς με stevia
Ο σιμιγδαλένιος χαλβάς αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή γλυκά της Σαρακοστής. Έχει όμως ένα σημαντικό μειονέκτημα. Φτιάχνεται με αρκετή ζάχαρη. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να στερηθούμε το αγαπημένο αυτό γλυκό τις περιόδους που προσέχουμε τη διατροφή μας. Απλά μπορούμε να κάνουμε μερικές τροποποιήσεις και να δοκιμάσουμε α το φτιάξουμε με το φυτικό … Συνεχίστε να διαβάζετε το Νηστίσιμος σιμιγδαλένιος χαλβάς με stevia.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί