Η παρακάτω συνταγή για γέμιση είναι απλή και γεμάτη γεύση, ιδανική για να συνοδεύσει τα αγαπημένα σας πιάτα κρέατος ή πουλερικών. Η προσθήκη φρέσκου φασκόμηλου δίνει μια υπέροχη αρωματική νότα, ενώ τα φρέσκα ψωμάκια προσφέρουν την τέλεια υφή.
Υλικά
- 1 κρεμμύδι, ξεφλουδισμένο και ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. φυτικό λάδι
- 1 κ.σ. φρέσκο φασκόμηλο, ψιλοκομμένο
- 80 γρ. φρέσκα λευκά ψωμάκια
- Αλάτι και πιπέρι
- 1 αυγό, χτυπημένο
Μέθοδος
- Σοτάρετε το κρεμμύδι στο λάδι, μέχρι να μαλακώσει χωρίς να πάρει χρώμα.
- Ανακατέψτε το κρεμμύδι, το φασκόμηλο και τα ψωμάκια και αλατοπιπερώστε καλά.
- Προσθέστε αρκετό από το χτυπημένο αυγό ώστε να δέσει το μείγμα και χρησιμοποιήστε το για να γεμίσετε κρέας ή πουλερικά ή για να φτιάξετε ατομικές μπάλες γέμισης.
- Αν φτιάχνετε μπάλες γέμισης, ψήστε τις σε ένα ταψί για 30 λεπτά.
Αυτή η γέμιση προσφέρει μία εξαιρετική επιλογή για την περίοδο των γιορτών ή για οποιοδήποτε γεύμα που χρειάζεται λίγο παραπάνω γεύση και αρώματα!
Διάβασε επίσης:
Γεια σου φίλη! Είμαι η Μάρθα Κατσαρού με τάση να εκφράζομαι μέσα από τη μαγεία της γραφής. Το ακαδημαϊκό μου ταξίδι με πήγε από τον κόσμο της Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Από τα πρώτα μου χρόνια, ανακάλυψα ότι η αληθινή μου φωνή αντηχεί πιο εύγλωττα στον γραπτό λόγο παρά στον προφορικό. Γι’ αυτό και από τους αριθμούς βρέθηκα να «μπλέκομαι» με τα γράμματα, για να επικεντρωθώ στο πάθος μου για το lifestyle. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;
Leave a Reply