της Εμμανουέλας Φωτεινού, Βιολόγος MSc – Κλινική Βιοχημικός
Είναι από αυτές τις συνταγές που θέλουν μόνο 10 λεπτά και είναι ότι πρέπει για σένα που θες κάτι διαφορετικό αλλά δεν θες να φας τη μέρα σου στη κουζίνα.
Υλικά:
- 1 κίτρινη πιπερια
- 1 πορτοκαλί πιπεριά
- 1 μικρό κρεμμύδι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 1/2 κουπα μανιτάρια πλευρώτους
- 1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια
- 1 μικρή κονσέρβα καλαμπόκι
- 1 φλ. βρώμη
- Λίγο δυόσμο ή μαϊντανό
- 2 αυγά
- Αλάτι πιπέρι
- 1 κ.γλ μουστάρδα σκόνη
- Κύμινο
Εκτέλεση:
- Περνάμε από το multi τις πιπεριές, το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα σωτάρουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι.
- Στη συνέχεια περνάμε από το multi τα μανιτάρια και τα περνάμε και αυτά από το αντικολλητικό τηγάνι για 2-3 λεπτά.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου.
- Έπειτα περνάμε από το multi τα κόκκινα φασόλια αφού τα έχουμε στραγγίσει.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί με τα όσπρια και τα λαχανικά.
- Αφήνουμε στο ψυγείο το μείγμα μας για 2-8 ώρες να σφίξει.
- Ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι για 3-4 λεπτά από τη κάθε πλευρά.
Καλή επιτυχία!
Πρότυπο κέντρο ευεξίας
Φωτεινού Εμμανουέλα
Βιολόγος MSc – Κλινική Βιοχημικός
Σπύρου Μερκούρη 56 (πλησίον μετρό Ευαγγελισμού)
210 7251933 – 6981395214
Γεια σου φίλη! Είμαι η Μάρθα Κατσαρού με τάση να εκφράζομαι μέσα από τη μαγεία της γραφής. Το ακαδημαϊκό μου ταξίδι με πήγε από τον κόσμο της Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Από τα πρώτα μου χρόνια, ανακάλυψα ότι η αληθινή μου φωνή αντηχεί πιο εύγλωττα στον γραπτό λόγο παρά στον προφορικό. Γι’ αυτό και από τους αριθμούς βρέθηκα να «μπλέκομαι» με τα γράμματα, για να επικεντρωθώ στο πάθος μου για το lifestyle. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;