της Εμμανουέλας Φωτεινού, Βιολόγος MSc – Κλινική Βιοχημικός
Η συνταγή είναι η αγαπημένη μου με μια μικρή παραλλαγή. Απλά αλλάζουμε το μέγεθος!
Υλικά για 3 μερίδες:
- 2 ώριμες μπανάνες
- 2 αυγά
- 1 ασπράδι
- 1 φλ αλεύρι βρώμης
- 1/2 φλ γάλα αμυγδάλου
- Χυμό από 1 πορτοκάλι
- 1 κγ μπέικιν
- 1 βανίλια
- 1 πρέζα αλάτι
- κανέλα
Εκτέλεση:
- Βάζω όλα τα υλικά όλα στο multi
- Αδειάζω το περιεχόμενο σε ένα «μπιμπερό» μαγειρικής και κάνω μικρά μικρά πανκεικ.
- Ψήνω σε χαμηλή θερμοκρασία γιατί λόγω μεγέθους ψήνονται πολύ γρήγορα.
- Σερβίρεις με υλικά επιλογής σου!
Φωτεινού Εμμανουέλα
Βιολόγος MSc – Κλινική Βιοχημικός
Σπύρου Μερκούρη 56 (πλησίον μετρό Ευαγγελισμού)
210 7251933 – 6981395214
Γεια σου φίλη! Είμαι η Μάρθα Κατσαρού με τάση να εκφράζομαι μέσα από τη μαγεία της γραφής. Το ακαδημαϊκό μου ταξίδι με πήγε από τον κόσμο της Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Από τα πρώτα μου χρόνια, ανακάλυψα ότι η αληθινή μου φωνή αντηχεί πιο εύγλωττα στον γραπτό λόγο παρά στον προφορικό. Γι’ αυτό και από τους αριθμούς βρέθηκα να «μπλέκομαι» με τα γράμματα, για να επικεντρωθώ στο πάθος μου για το lifestyle. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;