Μεσογειακές αγκινάρες à la Polita
Οι αγκινάρες à la Polita είναι ένα κλασικό μεσογειακό πιάτο, αγαπητό για τον απλό αλλά γευστικό συνδυασμό αγκινάρων, καρότων, πατατών και άνηθου σε λεμονάτη σάλτσα ελαιολάδου. Αυτό το χορτοφαγικό στιφάδο είναι βασικό στοιχείο της ελληνικής κουζίνας, ειδικά την άνοιξη, όταν οι αγκινάρες είναι στην εποχή τους. Συστατικά Αγκινάρες: 800 g (περίπου 8 μέτριες αγκινάρες) Καρότα: … Συνεχίστε να διαβάζετε το Μεσογειακές αγκινάρες à la Polita.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί