Το γρήγορο και φθηνό αυγόψωμο είναι εξαιρετικό για πρωινό ή απογευματινό σνακ. Σερβίρετε με την αγαπημένη σας σάλτσα.
Συστατικά
- 1 μεγάλο αυγό ελευθέρας βοσκής
- ½ κουταλιά της σούπας γάλα
- φυτικό λάδι
- 2 χοντρές φέτες ψωμί, κομμένες στη μέση
- αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
- κέτσαπ ντομάτας ή καστανή σάλτσα, για σερβίρισμα
Μέθοδος
- Χτυπάμε σε ένα ρηχό μπολ το αυγό, το γάλα και μια γενναιόδωρη ποσότητα αλάτι και πιπέρι.
- Ζεσταίνουμε αρκετό λάδι ώστε να καλύψει μόνο τον πάτο ενός μεγάλου τηγανιού σε μέτρια φωτιά. Όταν το λάδι αρχίσει να γυαλίζει, βυθίστε το ψωμί στο μείγμα των αυγών και προσθέστε το στο τηγάνι. Μαγειρέψτε για 5 λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι να ροδίσει.
- Σερβίρουμε με κέτσαπ ντομάτας ή καστανή σάλτσα.
Καλή απόλαυση!
Γεια σου φίλη! Είμαι η Μάρθα Κατσαρού με τάση να εκφράζομαι μέσα από τη μαγεία της γραφής. Το ακαδημαϊκό μου ταξίδι με πήγε από τον κόσμο της Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Από τα πρώτα μου χρόνια, ανακάλυψα ότι η αληθινή μου φωνή αντηχεί πιο εύγλωττα στον γραπτό λόγο παρά στον προφορικό. Γι’ αυτό και από τους αριθμούς βρέθηκα να «μπλέκομαι» με τα γράμματα, για να επικεντρωθώ στο πάθος μου για το lifestyle. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;