Μαγειρεύουμε σολομό με βότκα και ζυμαρικά!
Κάνε σολομό με βότκα, μια συνταγή νόστιμη και… μεθυστική! Θα χρειαστούμε: 500 γραμμάρια σολομό 200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 200 γραμμάρια παρμεζάνα 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι 1 σφηνοπότηρο βότκα 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι Εκτέλεση: Σε ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι με το λάδι για 2-3 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε τον σολομό για … Συνεχίστε να διαβάζετε το Μαγειρεύουμε σολομό με βότκα και ζυμαρικά!.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί