Λάχανο κόκκινο με μπέικον και κρασί!
Λάχανο κόκκινο ανεβασμένο σε νέα ύψη νοστιμιάς – μαγειρεμένο σε κρασί και κρέμα με αλμυρό μπέικον. Χρησιμοποιήστε λάχανο Savoy, ή ακόμα και cavolo nero! Συστατικά 1 λάχανο Σαβοΐας, ξεφλουδισμένο και τριμμένο 110g καπνιστό ραβδωτό μπέικον, ξεφλουδισμένο και ψιλοκομμένο 55g βούτυρο 85ml ξηρό λευκό κρασί 2 κουταλιές της σούπας φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο 2 κουταλιές της σούπας … Συνεχίστε να διαβάζετε το Λάχανο κόκκινο με μπέικον και κρασί!.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί