Αυτή είναι μια πανεύκολη και ευχάριστα οικονομική σούπα με μόλις πέντε υλικά. Το slow cooker κάνει όλη τη δουλειά εδώ, καραμελώνοντας και εντείνοντας τις γεύσεις του κρεμμυδιού για ένα πλούσιο γευστικό αποτέλεσμα.
Συστατικά
- 30gr βούτυρο, κομμένο σε κύβους
- 800gr κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές φέτες
- 1 ½ κουταλάκι του γλυκού χοντροκομμένα φύλλα θυμαριού (προαιρετικά)
- 1 ½ κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
- 1,2 λίτρα ζωμός βοείου κρέατος ή λαχανικών (φτιαγμένος από 2 κύβους ζωμού βοείου κρέατος ή λαχανικών)
Μέθοδος
- Ρίξτε το βούτυρο, τα κρεμμύδια, το θυμάρι (αν χρησιμοποιείτε) και τη ζάχαρη μαζί στο μπολ του slow cooker. Βάλτε το καπάκι και μαγειρέψτε σε δυνατή φωτιά για 6-8 ώρες, ανακατεύοντας κάθε τόσο, μέχρι τα κρεμμύδια να είναι πλούσια και να καραμελώσουν.
- Ρίξτε το ζωμό και μαγειρέψτε για άλλα 30 λεπτά. Σερβίρετε ζεστό.
Καλή επιτυχία!
Γεια σου φίλη! Είμαι η Μάρθα Κατσαρού με τάση να εκφράζομαι μέσα από τη μαγεία της γραφής. Το ακαδημαϊκό μου ταξίδι με πήγε από τον κόσμο της Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Από τα πρώτα μου χρόνια, ανακάλυψα ότι η αληθινή μου φωνή αντηχεί πιο εύγλωττα στον γραπτό λόγο παρά στον προφορικό. Γι’ αυτό και από τους αριθμούς βρέθηκα να «μπλέκομαι» με τα γράμματα, για να επικεντρωθώ στο πάθος μου για το lifestyle. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;