Κοτόπουλο Κοζάνης με δαμάσκηνα, σαφράν και πάπρικα
Ένα ζεστό πιάτο με κοτόπουλο από την Κοζάνη, ένα μέρος της Ελλάδας που φημίζεται για το σαφράν του. Αυτό το απλό στιφάδο από μπούτια κοτόπουλου ζωντανεύει με σαφράν, πάπρικα και δαμάσκηνα. Υλικά 8 μπούτια κοτόπουλου, αφαιρεθεί το δέρμα πρέζα κρόκο Κοζάνης 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 3 κόκκινα κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές φέτες 1 ½ … Συνεχίστε να διαβάζετε το Κοτόπουλο Κοζάνης με δαμάσκηνα, σαφράν και πάπρικα.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί